<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="" src="https://dc.ads.linkedin.com/collect/?pid=566865&amp;fmt=gif">
workshop-bg.jpg

Strategi och cava!

Hur får vi affärsmålen att linjera med marknadsföring och kommunikation? Hur digitaliserar vi vår affär? Stöttar vårt ekosystem kundresan?

Convertor bjuder in till strategisk workshop för dig som vd, marknadschef eller ansvarig för bolagets digitalisering! 

Anmäl dig här

Strategi och cava!

Onsdag 12/12 mellan 13:30-15:30 är du välkommen till våra nya lokaler i Studio-huset. Det blir samtal om att omfamna förändring i en tid av digitalisering.

Ska en webbplats eller ett affärssystem verkligen begränsa hur vi gör affärer 2019? Digital transformation är inte alltid lätt. Företag talar ofta om teknik när de egentligen borde fokusera på kund och köpresa. Digitala förändringsstrategier blir väldesignade dokument i en skrivbordslåda.

Convertors koncept Strategisk handlingsplan hjälper dig som vd, marknadschef eller annan beslutsfattande roll i bolaget att börja förändra innan någon förändrar er.

I en tvåtimmars workshop visar Daniel Lazic och Björn Ekdahl en modell över hur ni skapar ett sömlöst digitalt ekosystem. Konkreta tips på hur ni kan påbörja er digitala transformation och morgondagens affärer.

Direkt efteråt förflyttar vi oss till cava och tilltugg på Convertors inflyttningsmingel, med möjlighet att knyta nya kontakter!

Vad: Convertor håller workshop i digital förändring
När: Onsdag 12/12 kl 13:30-15:30
Var: Studio-huset, Nordenskiöldsgatan 24, vån. 3


Anmäl dig här
bjorndaniel.png